• ПРОФЕСІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ АУДИТОРІВ, БУХГАЛТЕРІВ ТА ВИКЛАДАЧІВ ОКД
  • Є питання?: +38 (063) 456-71-45

Програма кандидата у члени Ради АПУ - Редько К.О.

ПРОГРАМА

кандидата у члени Ради Аудиторської палати України

РЕДЬКО Катерини Олександрівни

 

Шановні колеги!

Я, Катерина Олександрівна Редько, кандидат в члени Ради Аудиторської палати України, вважаю, що будь які реальні зміни у нашій професійній діяльності можливі, коли ми всі, без винятку, виступаємо разом як одна команда. 

Маючи досвід практичної роботи аудитором так замовником аудиторських послуг, а також роботи в професійних організаціях аудиторів в Україні, зокрема зважуючи шлях, який пройдений в АПУ за останні 5 років, вважаю, що майбутню роботу АПУ слід направити в наступних напрямках:

 

  1. Забезпечення визнання професії аудитор - зосередитись на створенні умов для розвитку саме професійної аудиторської діяльності, коли кожен її суб’єкт стане конкуренто здатним, фінансово незалежним. Для цього потрібно активізувати співпрацю як з органами державної влади, так і з об’єднаннями роботодавців, активно та наполегливо просувати думку про необхідність аудиту для бізнесу та суспільства. Гроші повинні йти до аудитора, а не аудитор бігати за грошима!

 

  1. Обмін досвідом - активно розвивати аудиторську діяльність в регіонах України. Сприяти створенню національних українських аудиторських мереж, які б поєднували інтелектуальний капітал та практичний досвід малих аудиторських фірм з якісним сучасним менеджментом великих та успішних суб’єктів аудиторської діяльності.

 

  1. Допомога - започаткувати при АПУ спеціальний консультаційний підрозділ/освітній центр, який би безкоштовно готував аудиторів до зовнішньої перевірки якості послуг, сприяв впровадженню сучасної системи управління якістю, здійснював консультування з питань практичного застосування МСА.

 

  1. Розвиток - задля підвищення якості українського аудиту організувати співпрацю з навчальними закладами, науковцями, іноземними колегами, представниками міжнародних професійних організацій з метою обміну та наданні вільного доступу аудиторам до кращих професійних практик, впровадженню сучасних наукових методів аудиторської роботи.

 

Тільки об’єднавши зусилля навколо нашої професії ми зможемо вистояти та сприяти її подальшому розвитку.

 

Слава Україні!